Om SecondLux

SecondLux er den skønneste Secondhand butik i Aarhus.
Mit navn er Lene og jeg grundlagde SecondLux i 2017, først som et ekstra projekt ved siden af mit daværende arbejde som fysioterapeut og siden oktober 2018 som min fuldtidsbeskæftigelse.
Butikken findes på det charmerende Trøjborg, i et gammel og smukt renoveret butikslokale, men charme og historie.
Adressen er :
Tordenskjoldsgade 61, st tv
8200 Aarhus N

Butikken er hyggeligt indrettet stort set kun med secondhandfund, da det er vores mission at genanvende og genbruge så meget som muligt og derfor gælder det naturligvis og butikkens inventar og øvrige indretning.
Alle bydes velkommen i butikken. Og alle hilses en god dag når de går igen.
Vi er så ufatteligt heldige at butikken meget hurtigt har fået rigtigt mange faste stamkunder der besøger os igen og igen. Men hver dag møder vi også nye ansigter og glæder os hver eneste dag over alle dem der kommer i butikken.
Vi har to store vinduer til gaden hvor udstillingen af butikkens aktuelle udvalg skifter hver anden dag og det får vi rigtigt mange positive tilkendegivelser på.
Der er ro og god stemning i butikken. Du kan gå rundt, se, vurdere og mærke alle de skønne secondhandvarer i butikken. Der er gode prøverum så du har mulighed for at prøve varerne inden du køber.
Har du brug for vejledning giver vi gerne et godt råd med på vejen.
Der kommer nye varer hver eneste dag. Et udvalg af butikkens sortiment kan ses på Facebook og Instagram, så følg butikken og hold dig opdateret.
Du kan også handle via FB og IG ved at kontakte os på disse medier.
Vi vil allerhelst se dig i butikken.